Δωρεάν ημερίδα ρεφλεξολογίας σκλήρυνση κατά πλάκας

Ρεφλεξολογία και Σκλήρυνση Κατά Πλάκας | Ημερίδα 2019

Από το 1999 το Κέντρο Ρεφλεξολογίας και Έρευνας συνεργάζεται με τον Σύλλογο Ατόμων μη Σκλήρυνση Κατά Πλάκας ή ΣΑΜΣΚΠ. Μέσα σε αυτά τα 20 χρόνια έχουμε προφέρει πάνω από 1900  συνεδρίες ρεφλεξολογίας στα μέλη του συλλόγου. Το 2009 που κλείσαμε 10 χρόνια παρουσιάσαμε την πρώτη μεγάλης διάρκειας έρευνα στο Πανευρωπαϊκό Συνέδριο Σκλήρυνσης Κατά Πλάκας στο Βουκουρέστι. Φέτος στην ημερίδα μας, γιορτάζουμε τα 20 χρόνια συνεργασίας ανακοινώνοντας 2 αναβαθμίσεις του προγράμματος!

  1. Επεκτείνουμε το πρόγραμμα σε όλη την Ελλάδα με την υποστήριξη της Ομοσπονδίας ΣΚΠ
  2. Εντάσσουμε την  έρευνα για την Σκλήρυνση Κατά ΠΛάκας στο 10ετές διεθνές ερευνητικό πρόγραμμα με την καθοδήγηση της πανευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Ρεφλεξολόγων RiEN.

Ξυπνώντας την Κυριακή 6 Οκτωβρίου, σας προτείνουμε να έρθετε στον μοναδικό χώρο του Δημαρχείου Παλαιού Φαλήρου για να μιλήσουμε για την υγεία μας. Θα μιλήσουμε για την σκλήρυνση κατά πλάκας αλλά και γενικότερα για το πως η ρεφλεξολογία μπορεί να σας βοηθήσει να έχετε καλύτερη υγεία ακόμα και αν δεν σας ταλαιπωρεί κάποια σημαντική ασθένεια!

Εμείς, στο Κέντρο Ρεφλεξολογίας και Έρευνας, εδώ και 20 χρόνια παρέχουμε επιπλέον εξειδίκευση στους ρεφλεξολόγους μας για να μπορούν να σας στηρίξουν άτομα με Σκλήρυνση να ζήσουν άνετα με αυτήν την δυσκολία! Το πρόγραμμα αυτό συμπεριλαμβάνει επιτηρούμενη πρακτική/μάθημα στον χώρο της σχολής μας στο Παλαιό Φάληρο μόνο για μέλη του σωματείου ΣΑΜΣΚΠ. Από το 2020 ξεκινάει η επέκταση του προγράμματος σε όλη την Ελλάδα.

Κλείνοντας 10 χρόνια προσφοράς, το 2009, κάναμε ξανά ημερίδα με αυτό το θέμα και λίγους μήνες μετά κληθήκαμε από την Πανευρωπαϊκή Ένωση Ατόμων Με Σκλήρυνση Κατά Πλάκας και παρουσιάσαμε και εκεί, στο συνέδριό τους στην Ρουμανία, τα εξαιρετικά αποτελέσματα της ρεφλεξολογίας στην ποιότητα ζωής των ασθενών.

Στην Ημερίδα μας θα μάθετε για το πως η ρεφλεξολογία μπορεί να βοηθήσει όχι μόνο τα άτομα με σκλήρυνση, αλλά και  κάθε δέκτη. Θα μάθουμε γιατί το σώμα μας χρειάζεται στήριξη, και θα δούμε και από κοντά την πραγματικότητα πίσω από κάθε ρεφλεξολογική συνεδρία.

Δελτίο τύπου:

18η Ημερίδα Ρεφλεξολογίας

“Ρεφλεξολογία και Σκλήρυνση Κατά Πλάκας”
Την Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2019, στις 10:00 π.μ. θα πραγματοποιηθεί η 18η Ημερίδα Ρεφλεξολογίας από το . Κέντρο Ρεφλεξολογίας και Έρευνας στον Πολυχώρο του Δημαρχείου Παλαιού Φαλήρου, Τερψιχόρης 51 . Είσοδος ελεύθερη.

Το Κέντρο Ρεφλεξολογίας και Έρευνας είναι η μεγαλύτερη εξειδικευμένη σχολή Ρεφλεξολογίας στην Ελλάδα. Πρόσφατοι και παλαιότεροι απόφοιτοι του Κέντρου Ρεφλεξολογίας και Έρευνας, θα μας μιλήσουν για το πώς η Ρεφλεξολογία έχει βοηθήσει άτομα με σκλήρυνση κατά πλάκας αλλά και εσάς! Από το 2002 και κάθε χρόνο, στην ημερίδα μας, ενημερώνεστε για την ρεφλεξολογία και τα ευεργετικά οφέλη της, και από το 1999 συνεργαζόμαστε με το Σύλλογο Ατόμων με Σκλήρυνση Κατά Πλάκας παρέχοντας περισσότερες από 1900 συνεδρίες ρεφλεξολογίας δωρεάν!

Προσφορές ημερίδας Ρεφλεξολογίας
Αποκλειστικά οι παρευρισκόμενοι, θα απολαύσουν δωρεάν Ρεφλεξολογία κατά την διάρκεια της ημερίδας.

Για τους παρευρισκόμενους θα υπάρχουν προσφορές από επαγγελματίες ρεφλεξολόγους και Lifecoach που διοργανώνει ο συνδιοργανωτής μας Free Happy Human για όλη την Ελλάδα. Ταυτόχρονα θα έχουμε προτάσεις ανάπτυξης για κάθε ρεφλεξολόγο και επαγγελματία του ολιστικού/εναλλακτικού χώρου!

Σε ποιους απευθύνεται:

Η Ημερίδα απευθύνεται σε όλους όσους ενδιαφέρονται για την υγεία τους, για σωματική, ψυχική και πνευματική αρμονία και τελικώς την αυτοθεραπεία τους. Και φυσικά, ειδικό ενδιαφέρον θα έχει η ημερίδα για κάθε ολιστικό θεραπευτή!

Ελάτε να περάσουμε ένα μαγικό πρωινό
ανακαλύπτοντας την ομορφιά που υπάρχει μέσα μας!

Κρατώντας θέση μέσα από το Eventbrite μπορείτε να λάβετε το πιστοποιητικό συμμετοχής αλλά και να βοηθήσετε την καλύτερη οργάνωση της εκδήλωσης μας.
Κράτηση θέσης μπορείτε να κάνετε και στο mail@kere.gr.
Μπορείτε να δείτε προηγούμενες Ημερίδες μας εδώ: https://www.youtube.com/keregr

Υποστηρικτές και χορηγοί επικοινωνίας:
Όμορφη Ζωή
Free Happy Human | Life Coaching

Που: Πολυχώρο του Δημαρχείου Παλαιού Φαλήρου, Τερψιχόρης 51, Παλαιό Φάληρο

Πότε: Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2019

Ώρα: 10:00

Είσοδος: ΔΩΡΕΑΝ

Επικοινωνία: mail@kere.gr

Ιστοσελίδα: https://www.kere.gr
Youtube: https://www.youtube.com/keregr
Facebook: https://www.facebook.com/reflexologyGR

Ημερομηνία

06 Οκτ 2019

Ώρα

10:00 - 14:00

Cost

Δωρεάν είσοδος

Labels

Άλλες Δράσεις,
Αποφοίτων Πρόγραμμα,
Δευτεροετών Πρόγραμμα,
Πρωτοετών Πρόγραμμα
Πολυχώρος Δημαρχείου Παλαιού Φαλήρου

Location

Πολυχώρος Δημαρχείου Παλαιού Φαλήρου
Δημαρχείο Παλαιού Φαλήρου
Κέντρο Ρεφλεξολογίας και Έρευνας - Υποστήριξη Αποφοίτων

Organizer

Κέντρο Ρεφλεξολογίας και Έρευνας - Υποστήριξη Αποφοίτων
Phone
2109852813
Email
mail@kere.gr
Website
http://www.kere.gr
Κλείστε θέση