Οι κύριοι 7 λόγοι να σπουδάσετε Ρεφλεξολογία στο Κέντρο Ρεφλεξολογίας και Έρευνας ΚΕΡΕ πηγάζουν από την αγάπη μας για την Ρεφλεξολογία. Με μία ματιά μπορείτε να καταλάβετε την αφοσίωση της σχολής μας στην Ρεφλεξολογία.

1 – Αναγνωρισμένη Ποιότητα Σπουδών

Η ποιότητα των σεμιναρίων μας αναγνωρίζεται από το 1985 που ξεκινήσαμε την εκπαίδευση ρεφλεξολογίας. Από το 1994 που ιδρύσαμε το ΚΕΡΕ και μια από τις υψηλότερες εκπαιδεύσεις ρεφλεξολογίας στην Ευρώπη. Έτσι αναγνωριστήκαμε και τυπικά από όλους τους οργανισμούς που δίνουν αναγνωρίσεις σπουδών.

Η σχολή μας ελέγχεται για την ποιότητά της κάθε χρόνο από τα αρμόδια σωματεία και έχει βραβευτεί για την ποιότητά της και για την προσφορά στα κοινά των ρεφλεξολόγων πολλές φορές.  Από φέτος, 2019, το πρόγραμμά μας είναι κατά 50% αρτιότερο από τα κριτήρια που θέτουν τα πιο αυστηρά σωματεία στην Ελλάδα και την Ευρώπη!  Αναλυτικότερα:

Το Σωματείο Ελλήνων Ρεφλεξολόγων ΣΕΡ αναγνωρίζει την ποιότητα του Κέντρου μας από την πρώτη μέρα!αναγνωρισμένη Σχολή Ρεφλεξολογίας σπουδάσετε ρεφλεξολογία

Το ΣΕΡ είναι το μεγαλύτερο και μακράν το αρχαιότερο σωματείο ρεφλεξολόγων στην Ελλάδα. Έχει τα αυστηρότερα κριτήρια σχολών στην Ελλάδα και τα δεύτερα αυστηρότερα στην Ευρώπη.

Το Κέντρο Ρεφλεξολογίας και Έρευνας υπερβαίνει τα κριτήρια σπουδών του ΣΕΡ, με 700 εκπαιδευτικές ώρες, έναντι 500 ωρών που απαιτεί το σωματείο μας, δίνοντας μεταξύ άλλων, ιδιαίτερη έμφαση στην επιτηρούμενη πρακτική.

Η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Ρεφλεξολογίας RiEN -Reflexology in Europe Nexus- Τι είναι η ρεφλεξολογία; σπουδάσετε ρεφλεξολογίααναγνώρισε την ποιότητα σπουδών του Κέντρου μας από την πρώτη μέρα που έβαλε κριτήρια σπουδών.

Το Κέντρο Ρεφλεξολογίας και Έρευνας πρωτοστατεί πανευρωπαϊκά στην νέα πρωτοβουλία του RiEN για την πανευρωπαϊκή ανάδειξη της Ρεφλεξολογίας μέσα από την αναβάθμιση της εκπαίδευσης. Εσείς θα είσαστε οι πρώτοι που θα σπουδάσετε ρεφλεξολογία με τα υψηλότερα κριτήρια στην Ευρώπη!

Η διεθνής ένωση ρεφλεξολόγων I.C.R. -International Counsel of Reflexologists- αναγνωρισμένη Σχολή Ρεφλεξολογίας σπουδάσετε ρεφλεξολογίααναγνώρισε την ποιότητα σπουδών του Κέντρου μας από την πρώτη μέρα που θέσπισε ελάχιστα κριτήρια εκπαίδευσης.

OCRαναγνωρισμένη σχολή σπουδάσετε ρεφλεξολογία

Το Ontario College of Reflexology είναι επίσημος φορέας πιστοποίησης Ρεφλεξολόγων του Καναδά και αναγνωρίζει τα πτυχία μας ως επαρκή για έναρξη επαγγέλματος στον Καναδά από το 1996.

Το Σωματείο Επαγγελματιών Ρεφλεξολόγων Βορείου Ελλάδος, ή ΣΕΡΒΕ, αναγνωρίζει την ποιότητα εκπαίδευσής μας. Το ΣΕΡΒΕ είναι το πρώτο ανεξάρτητο σωματείο που δραστηριοποιείται κυρίως εκτός Αττικής.

Η εθνική και διεθνής προσφορά του Κέντρου μας και της ιδρύτριας μας, Ευφροσύνης Μάρδα Στραβελάκη, στην ποιότητα εκπαίδευσης και την οργάνωση των Ρεφλεξολόγων έχει αναγνωριστεί με βραβεύσεις – Awards of Recognition and Excellence:

 • 1992 Interational Council of Reflexologists
 • 1993 Interational Council of Reflexologists
 • 1997 Σωματείο Ελλήνων Ρεφλεξολόγων
 • 1998 Ontario College of Reflexology
 • 2014 Σωματείο Ελλήνων Ρεφλεξολόγων

Οι αναγνωρίσεις αυτές, μαζί με την συμμετοχή μας στα διεθνή κοινά, έχουν οδηγήσει και στην αναγνώριση των πτυχίων από σωματεία στην Ελβετία, στην Ιταλία και στον Καναδά.

2 – Πραγματική Ποιότητα Σπουδών – Ο πραγματικός λόγος να σπουδάσετε Ρεφλεξολογία στο Κέντρο Ρεφλεξολογίας και Έρευνας

Η εξειδίκευσή μας στην ρεφλεξολογία είναι η εγγύηση ποιότητας που παρέχουμε. Στο Κέντρο Ρεφλεξολογίας και Έρευνας, αν και γνωρίζουμε άλλες συμπληρωματικές και εναλλακτικές ολιστικές μεθόδους, διδάσκουμε μόνο αυτήν που αγαπάμε, την Ρελφεξολογία.[Η ύλη του διετούς προγράμματος εκπαίδευσης.]

Αυτό γίνετε εμφανές όταν μας γνωρίσει κάποιος, αλλά και από τις συνεχείς αναβαθμίσεις της σχολής μας.  Αναλυτικότερα:

Στο Κέντρο Ρεφλεξολογίας και Έρευνας διδάσκουμε μόνο ρεφλεξολογία! Αυτό είναι το πάθος μας και για αυτό η ποιότητα στην εκπαίδευσή μας είναι αναγνωρισμένη σύμφωνα με τα πιο αυστηρά κριτήρια στην Ελλάδα και στον Κόσμο.

Οι περισσότεροι καθηγητές μας είναι και ρεφλεξολόγοι ακόμα και αν το μάθημά τους δεν είναι καθαρά ρεφλεξολογικό. Αυτό μας δίνει την δυνατότητα να μπορούμε να λύνουμε τις πιο σύνθετες απορίες σας. Επίσης μπορούμε να διδάσκουμε μέσα στην 2ετία ειδικά μαθήματα για περίπλοκες απορίες που έχουν συχνά οι ρεφλεξολόγοι αφού αποφοιτήσουν.

Τα ιατρικά μαθήματα που γίνονται στην σχολή μας γίνονται με την συνεργασία της καθηγήτριας ρεφλεξολογίας και νοσηλεύτριας και της υπεύθυνης των Ιατρικών μαθημάτων, ιατρό και νευροεπιστήμονα.

Έτσι, με την ουσιαστική εξειδίκευση των ιατρικών μαθημάτων, επικεντρωνόμαστε στις ειδικές ιατρικές γνώσεις που είναι χρήσιμες στην ειδικότητα του ρεφλεξολόγου.

Μικρά Τμήματα

Στην σχολή μας τα τμήματα είναι συνήθως 12-17 ατόμων και ποτέ δεν υπερβαίνουν τους 20 σπουδαστές. Σε κάθε μάθημα, ανάλογα τις ανάγκες του μαθήματος συμμετέχουν και επιπλέον καθηγητές για να έχουν προσωπική φροντίδα όλοι οι σπουδαστές.

Ρωτήστε μας και για το νέο πρωινό μικρό τμήμα (έως 12 άτομα).

Στη σχολή μας πρωτοπορούμε και με μαθήματα που σας προετοιμάζουν για το επάγγελμα του ρεφλεξολόγου. Μαζί με την ρεφλεξολογία μαθαίνουμε και το πώς θα βρούμε πελάτες, πως θα καλλιεργήσουμε πελατολόγιο και πώς θα βοηθήσουμε τους δέκτες μας να γίνουν διαφημιστές μας.

Επίσης μαθαίνουμε πως θα οργανώσουμε την ατομική επιχείρηση, την ΚΟΙΝΣΕΠ μας, την ΜΚΟ μας ή/και πώς θα δουλεύουμε με εργόσημο και άλλα πολλά.

Και αυτά τα μαθήματα γίνονται από ρεφλεξολόγο που είναι ταυτόχρονα και οικονομολόγος και Lifecoach. Έτσι αφού σπουδάσετε ρεφλεξολογία θα μπορείτε όντος να γίνετε ρεφλεξολόγος!

3 – Συμμετοχή στην Εξέλιξη της Ρεφλεξολογίας στην Ελλάδα, στην Ευρώπη και στον Κόσμο

Το Κέντρο Ρεφλεξολογίας και Έρευνας, κυρίως μέσα από τις δράσεις της ιδρύτριας του Ευφροσύνης Μάρδα Στραβελάκη συμμετέχει στις διεθνείς παρουσίες της Ρεφλεξολογίας. Η Ευφροσύνη μας, που είναι και η βασική καθηγήτρια της σχολής ίδρυσε μαζί με άλλους Ρεφλεξολόγους τους 2 βασικούς διεθνείς συλλόγους, τον ICR (International Council of Reflexologists), και την πανευρωπαϊκή ομοσπονδία RiEN (Reflexology in Europe Network).
Αυτή η δράση της, δίνει την δυνατότητα στους απόφοιτούς μας να έχουν διεθνείς προσβάσεις.
Αναλυτικότερα:

Το Κέντρο μας είναι ιδρυτικό μέλος του 10ετούς προγράμματος Έρευνας που διοργανώνουν από κοινού η πανευρωπαϊκή ομοσπονδία ρεφλεξολογίας RiEN με τον παγκόσμιο σωματείο ρεφλεξολόγων ICR. Το πρώτο πρόγραμμα εκπαίδευσης του θεσμού έγινε στην σχολή μας τον Νοέμβριο του 2017 και έτσι ξεκίνησε και στην πράξη το 10ετές πρόγραμμα έρευνας για την αποτελεσματικότητα της ρεφλεξολογίας.

Το πρόγραμμα αυτό έχει 2 σκέλη, την εκπαίδευση των ρεφλεξολόγων στην ερευνητική μεθοδολογία MYMOP 2, και την εφαρμογή του πρωτόκολλου αυτού διεθνώς. Η σχολή μας συμμετέχει και στα 2 σκέλη.

Από το 1987 το Κέντρο μας έχει συμμετάσχει με ομιλίες και workshop σε 9 διεθνή συνέδρια και έχει διοργανώσει 18 ημερίδες ρεφλεξολογίας στην Ελλάδα.

Η δράση μας για την ενημέρωση του κοινού στην Ελλάδα επεκτείνεται σε ομιλίες που διοργανώνει το κέντρο μας, και σε ομιλίες αποφοίτων που υποστηρίζει υλικοτεχνικά στο πλαίσιο υποστήριξης των αποφοίτων μας. Συνολικά η ενημέρωση κοινού που έχει γίνει από την σχολή μας για την ρεφλεξολογία ξεπερνά τους 3.000 ενδιαφερόμενους δια ζώσεις και σε δεκάδες χιλιάδες μέσω του μεγαλύτερου Ελληνικού Youtube καναλιού για την Ρεφλεξολογία.

Τι Είναι η Ρεφλεξολογία;

Το Κέντρο Ρεφλεξολογίας και Έρευνας, τον  Μάιο του 2018 και κατά την διάρκεια του πανευρωπαϊκού συνεδρίου ρεφλεξολογίας στην Πορτογαλία με τίτλο «What is Reflexology?».  (Τι Είναι η Ρεφλεξολογία;) ανέλαβε, με την προτροπή των συνέδρων, την ανάπτυξη του ορισμού της ρεφλεξολογίας. Το αποτέλεσμα της συνεργασίας θα τεθεί προς ψήφιση στην συγκέντρωση των Ευρωπαϊκών Σωματείων τον Μάιο του 2019 στην Αθήνα.

Ο ορισμός όπως παρουσιάστηκε από την σχολή μας στο συνέδριο είναι:
Reflexology is a natural, holistic, complementary method for the care of the body. Through specific manipulations, mainly, on the hands and feet, on points that correspond to areas of organs, we help the body to achieve harmony.

To  κέντρο μας, μέσα από την δράση της ιδρύτριας μας Ευφροσύνης Μάρδα Στραβελάκη και του διευθυντή μας Λάμπρου Στραβελάκη, συμμετέχει στα διεθνή δρώμενα της ρεφλεξολογίας από το 1987. Είναι ιδρυτικό μέλος διεθνούς σωματείου I.C.R και μέλος των 2 πρώτων Διοικητικών Συμβουλίων του. Είναι ιδρυτικό στέλεχος της πανευρωπαϊκής ομοσπονδίας σωματείων RiEN μαζί με την Ολλανδή Άννεκε Βαν Ουτ, την Βρετανίδα Μο Άσερ και την Γερμανίδα Ντίτα Χέλγκμαν .

Σήμερα συμμετέχει ιδρυτικά στο 10ετές ερευνητικό πρόγραμμα των RiEN και ICR, και είναι σταθερό μέλος της επιτροπής εκπαίδευσης του RiEN εκπροσωπώντας τις σχολές-μέλη του RiEN. Επίσης διοργανώνει την κοινή ορολογία -στα Αγγλικά- για το τι είναι η ρεφλεξολογία.

4 – Μέγιστη Έμφαση στην Πρακτική Εφαρμογή Ρεφλεξολογίας

Στο Κέντρο μας, από την πρώτη μέρα εκπαίδευσης ξεκινάμε με πρακτική. Ξεκινάμε μαθαίνοντας να εφαρμόζουμε ρεφλεξολογία στον εαυτό μας. Πριν αποκτήσουμε το πτυχίο μας θα έχουμε κάνει περισσότερες από 250 συνεδρίες υπό την επιτήρηση του καθηγητή μας, και έχουμε μάθει και από τις εμπειρίες τουλάχιστον 20 περιπτώσεων – case studies.

Αναλυτικότερα:

Μέσα σε κάθε Σαββατοκύριακο μάθημα εφαρμόζουμε ρεφλεξολογία στον εαυτό μας, στους συσπουδαστές μας, αλλά και στους καθηγητές μας.  Με την παρουσία και την επιτήρηση των καθηγητών μας λύνουμε απορίες πάνω στην πράξη.

Από το 1999 κάθε χρόνο το Κέντρο Ρεφλεξολογίας και Έρευνας προσφέρει ρεφλεξολογία σε άτομα με Σκλήρυνση Κατά Πλάκας. Η δράση μας αυτή γίνεται σε συνεργασία με τον Σύλλογο Ατόμων με Σκλήρυνση Κατά Πλάκας, και το 2019 κλείνουμε 20 χρόνια συνεχούς δράσης!

Εσείς, οι σπουδαστές μας ζείτε ένα από τα πιο σημαντικά μαθήματα της σχολής μας. Ότι ο Ρεφλεξολόγος μπορεί να βοηθήσει ένα τόσο σοβαρό ανίατο νόσημα, αλλά ταυτόχρονα μαθαίνουμε και τα όρια της ρεφλεξολογίας. Πάντα με τον καθηγητή μας στην τάξη.  Ρωτήστε μας στο 2109852813 για περισσότερες πληροφορίες. Για εγγραφές στο πρόγραμμα απευθυνθείτε στο σύλλογό σας καθώς εξυπηρετούμε μόνο μέλη του συλλόγου.

Πρακτική Εκτός Σχολής

Η πρακτική που κάνετε εκτός σχολής γίνεται με 3 τρόπους. Κάθε είδος πρακτικής εμπεριέχει εργασίες – ειδικό τρόπο παρακολούθησης. Οι εργασίες αυτές παραδίδονται σε 3 προσωπικά ραντεβού με την καθηγήτρια της σχολής.

 • Πρακτική στον εαυτό μας κρατώντας ημερολόγιο για κάθε συνεδρία
 • Μεμονωμένα ραντεβού σε 30 άτομα, καταγράφοντας σε ειδικό έντυπο την κάθε συνεδρία.
 • Ολοκληρωμένη σειρά συνεδριών 12-15 ραντεβού σε τουλάχιστον 6 άτομα, με Case Study για το κάθε ένα.

Έτσι θα σπουδάσετε ρεφλεξολογία ολοκληρώνοντας όλη την απαραίτητη πρακτική (όχι μόνο την υποχρεωτική) με την επιτήρηση της σχολής και ξεκινήσετε με σιγουριά για το επάγγελμά σας!

1 φορά το μήνα από την αρχή του επαγγελματικού τμήματος, αλλά συχνά και μέσα στα Σαββατοκύριακα σας παρουσιάζονται περιπτώσεις – Case Studies- για συζήτηση και εκπαίδευση περίπτωσης.

2-3 φορές κατά το 2ο έτος σπουδών θα παραδώσετε και εσείς με αντίστοιχο τρόπο δικές εμπειρίες. ‘Ετσι θα μάθουν από την εμπειρία σας και οι συμμαθητές σας, αλλά και να μαθαίνουμε από τα λάθη μας.

5 – Πρόγραμμα ειδικά διαμορφωμένο για εργαζόμενους και άτομα που κατοικούν εκτός Αττικής

Στο Κέντρο Ρεφλεξολογίας και Έρευνας το πρόγραμμα σπουδών χωρίζεται στον βασικό κορμό και τα συμπληρωματικά μαθήματα.

 • Ο βασικός κορμός είναι ειδικά διαμορφωμένος σε ένα σαββατοκύριακο το μήνα για να είναι εφικτό και για εσάς να σπουδάσετε ρεφλεξολογία! Και σπουδαστές με άστατο/δύσκολο ωράριο εργασίας, και σπουδαστές που κατοικούν εκτός Αττικής.
 • Τα υπόλοιπα μαθήματα γίνονται σε συγκεκριμένα απογεύματα Πέμπτης ή Παρασκευής. Ειδικά για όσους δεν μπορούν να τα παρακολουθήσουν υπάρχει ειδικό πρόγραμμα εργασιών που γίνονται από μακριά. (Ειδικός τρόπος παρακολούθησης).

Επιπλέον όλες οι ημερομηνίες ανακοινώνονται πριν ξεκινήσει το έτος για να μπορούν να κλείνονται εισιτήρια και ξενοδοχεία σε καλύτερες τιμές. Κάτι που οι σπουδαστές μας που κατοικούν εκτός Αττικής εκτιμούν ιδιαιτέρως!

6 – Υποστήριξη Απόφοιτων Ρεφλεξολόγων

Μετά την αποφοίτηση τι;

Η σχολή μας τα τελευταία 10 χρόνια αναπτύσσει ένα νέο πρόγραμμα υποστήριξης αποφοίτων. Μέσα από 40ετή μας εμπειρία ως επαγγελματίες ρεφλεξολόγοι ξέρουμε τι χρειάζεται ένας ρεφλεξολόγος για να σταδιοδρομήσει με μεγαλύτερη ευκολία. Πιο συγκεκριμένα αφού σπουδάσετε ρεφλεξολογία: [Ανάλυση]

Το Κέντρο μας προσφέρει μια 3 πολύμηνα σεμινάρια και μια σειρά αυτοτελή σεμινάρια για απόφοιτους ρεφλεξολόγους. Ενδεικτικά:

 • Μεταπτυχιακές Εκπαιδεύσεις Ρεφλεξολόγων (διάρκειας 6-8 μήνες)
  • Ρεφλεξολογικές Ενεργειακές Ροές (Ρ.Ε.Ρ. ή Emozon)
  • Expantion Reflexology Method (ERM ή Ήρεμη Ρεφλεξολογία)
  • Διαχείριση Πόνου με τη Ρεφλεξολογία (με εποπτεία ρεφλεξολόγων)*
 • Μεταπτυχιακά Σεμινάρια (αυτοτελή σεμινάρια)
  • Ρεφλεξολόγος Ερευνητής (στο πλαίσιο της 10ετούς έρευνας RiEN-ICR)
  • Θεραπευτικός Λόγος
  • Οι Πεποιθήσεις μας
  • Επαγγελματίας Θεραπευτής (ανοικτό και σε μη-ρεφλεξολόγους)
  • Φροντίζοντας την Δημιουργία Ζωής
  • Σάραφιν Ρεφλεξολογία
  • Σεμινάριο Συγχώρεσης (συμπεριλαμβάνεται στην 2ετή εκπαίδευση)

To Κέντρο Ρεφλεξολογίας και Έρευνας υποστηρίζει τους απόφοιτούς και στο να βρουν πελάτες! Συγκεκριμένα:

 • Δωρεάν προβολή στο Reflexologist.gr
  • Το πληρέστερο και μεγαλύτερο ευρετήριο ρεφλεξολόγων της Ελλάδος ανοικτό μόνο σε απόφοιτούς μας!
  • Πάντα στην πρώτη σελίδα του Google, σχεδόν πάντα στην πρώτη θέση : Παράδειγμα
  • Δωρεάν στήσιμο διαφήμισης σε Facebook και  Google για την προώθηση της παρουσίας του συγκεκριμένου απόφοιτου.
 • Δωρεάν μακέτες για δωροεπιταγή, φυλλάδιο και κάρτα με τα λογότυπα του Reflexologist.gr
 • Επαγγελματικό Email onoma.sas@reflexologist.gr
 • Δωρεάν και σχεδόν δωρεάν συμμετοχή αποφοίτων σε εκθέσεις/συνέδρια/ημερίδες για να
  • Διανέμουν διαφημιστικά φυλλάδιά τους
  • Να προσφέρουν ρεφλεξολογία σε επισκέπτες και εκθέτες
  • Να κάνουν ομιλία
 • Προβολή με φυλλάδια και ομιλίες σε δικές μας διοργανώσεις ενημέρωσης στον δήμο Παλαιού Φαλήρου, στον δήμο Αμαρουσίου, σε Κρήτη, Χίο, Θεσσαλονίκη και αλλού. Η οργάνωση γίνεται συχνά με την υποστήριξη του Ανοικτού Λαϊκού Πανεπιστημίου.
 • Υποστήριξη -υλικοτεχνική και όχι μόνο- σε διοργανώσεις ρεφλεξολογίας των αποφοίτων μας

Οι απόφοιτοί μας αποκτούν email με κατάληξη  …@reflexologist.gr χωρίς χρέωση για κάθε χρήση, όπως στα διαφημιστικά τους έντυπα προς αποφυγή μη-επαγγελματικών @hotmail ή @yahοo.

Κάθε απόφοιτος με επαγγελματική δραστηριότητα αποκτά και σελίδα μέσα στο μεγαλύτερο Ελληνικό site προώθησης έγκριτων ρεφλεξολόγων, το Reflexologist.gr με crosslinking με το δικό του site, την παρουσία του στο Facebook, και αλλού (παράδειγμα).

Στο παρελθόν η σχολή μας, σε συνεργασία με την Fiendlind Strutt, την Ειρήνη Κεραμισσάνου και την Ευδοκία Gundulf , δημιούργησαν και ανέπτυξαν το 6μηνο σεμινάριο Ρεφλεξολογικές Ενεργειακές Ροές.

Το 2017 σε συνεργασία με την Leila Eriksen και τον RiEN (Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Ρεφλεξολόγων) δημιούργησαν το Σεμινάριο Ρεφλεξολόγος Ερευνητής. Το σεμινάριο αυτό πιστοποιεί την συμμετοχή στο 10ετές Ερευνητικό Πρόγραμμα των ICR-RiEN.

Το 2018 σε συνεργασία με την Expansion Method δημιουργούμε την τεχνική  Expansion Reflexology Method.

Σε συνεργασία με 2 πολυ-ιατρεία αναπτύσσουμε (ΓλυφάδαΑθήνα) ειδική μεθοδολογία επικοινωνίας κλασσικού ιατρού με τον ρεφλεξολόγο. Έτσι όταν θα σπουδάσετε ρεφλεξολογία στο κέντρο μας θα έχετε ανοικτές τις πόρτες να αναπτυχθείτε και να αναπτύξετε την επιστήμη σας!

7 – Φέτος θα Είναι η Καλύτερη Χρονιά για να Σπουδάσετε Ρεφλεξολογία!

(Αυτό ισχύει κάθε χρόνο αφού κάθε χρόνο βελτιώνουμε την εκπαίδευση στο Κέντρο Ρεφλεξολογίας και Έρευνας.)

Κάθε χρόνο αναβαθμίζουμε την εκπαίδευσή μας, και το ακαδημαϊκό έτος 2018-2019 για πρώτη φορά ξεπεράσαμε τα κριτήρια των αυστηρότερων σωματείων σε Ελλάδα και Ευρώπη κατά τουλάχιστον 50%! Έτσι μπορούμε ξεκάθαρα να λέμε: «Φέτος είναι η καλύτερη χρονιά!» Αυτό είναι κάτι που λέμε κάθε χρόνο από το 1994, και ισχύει κάθε χρονιά καθώς κάθε χρόνο ανεβάζουμε την αξία της εκπαίδευσης χωρίς να ανεβάζουμε το κόστος που καταβάλετε! Δείτε τι κάνουμε για εσάς φέτος και καλέστε μας άμεσα στο  2109852813  για να κλείσετε ραντεβού γνωριμίας.

Φέτος για πρώτη φορά βλέπετε από κοντά τα αποτελέσματα της επαγγελματικής προβολής σας στο Reflexologist.gr!

Αφού σπουδάσετε ρεφλεξολογία στο κέντρο μας αλλά και μέσα στο τελευταίο τρίμηνο της διετίας σας θα έχετε την δυνατότητα να συνδιαμορφώσετε την δωρεάν επαγγελματική σας σελίδα με την υποστήριξή μας. (2 δωρεάν ατομικά ραντεβού με τον Business Coach και ρεφλεξολόγο Λάμπρο Στραβελάκη.)

Από το 2020 θα ξεκινήσει το νέο site μας Reflexology.Report στο οποίο θα μπορείτε να συμμετέχετε και ως ερευνητές και ως curators διεθνών ερευνών.

Για την δυνατότητά σας να παράγεται σοβαρή επιστημονική έρευνα θα εκπαιδεύεστε τακτικά από τον Φεβρουάριο του πρώτου έτους μέχρι την αποφοίτησή σας. Ειδική εκπαίδευση στο μάθημα Μαρτίου του Δεύτερου Έτους θα λάβετε για την συμμετοχή σας στο site.

Τo Κέντρο μας για να αναπτύσσετε συνεχώς και σε αυτόν τον τομέα συμμετέχει με την μόνη Ελλαδική θέση στο Διοικητικό Συμβούλιο της Πανευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Ρεφλεξολόγων RiEN (2019-2024).

Από φέτος ξεκινούν 2 επιπλέον Σαββατοκύριακα (πέρα από τα 9 του πρώτου έτους και τα 10 του Δεύτερου έτους).

Στο πρώτο από αυτά τα Σαββατοκύριακα μαθήματα θα μάθουμε πως μπορούν να συνδυαστούν οι μεσημβρινοί και η κινέζικη ιατρική με την Ρεφλεξολογία.

Και στο δεύτερο σαββατοκύριακο θα δούμε με βιωματικό τρόπο (workshop) πως θα οργανώσουμε την προβολή μας και τα οικονομικά μας.

Και τα 2 αυτά Σαββατοκύριακα είναι χωρίς επιπλέον χρέωση για εσάς που θα κάνετε φέτος την εγγραφή σας, και δεν είναι υποχρεωτικά για την απόκτηση του πτυχίου σας.