Ενημέρωση κοινού

Από το 1994 το Κέντρο Ρεφλεξολογίας και Έρευνας ενημερώνει το ευρύ κοινό για τα οφέλη της ρεφλεξολογίας προωθώντας το επάγγελμά μας σε περίοπτη θέση ανάμεσα στις συμπληρωματικές μεθόδους. Από το 2002 έχει προσθέσει και την ετήσια ημερίδα μας που ενημερώνει ένα ακόμα πιο ευρύ κοινό για την ρεφλεξολογία. Στην ημερίδα όλοι οι απόφοιτοί μας προσκαλούνται να διαφημιστούν δίνοντας φυλλάδια ή κάρτες στους συμμετέχοντες.

Σεμινάρια

Κάθε χρόνο για την υποστήριξη ρεφλεξολόγων, προστίθενται και νέα σεμινάρια εξειδίκευσης και ανάπτυξης του επαγγέλματός μας. Αυτήν την στιγμή είναι ενεργά σεμινάρια υποστήριξης ρεφλεξολόγων όπως:

Διαφήμιση

Από το 2014 μέσα από την Facebook ομάδα των αποφοίτων μας ανακοινώνουμε νέες συνεργασίες με χώρους που θέλουν να συνεργαστούν με απόφοιτό μας – όπως η Αξονική Αθηνών και το  “Κατ’ Οίκον Νοσηλεία”, 2 κομμωτήρια, 1 Σπα και πελάτες σε όλη την Ελλάδα. Το 2015 ξεκίνησε και το Reflexologist.gr παρέχοντας επαγγελματικά email σε όλους τους απόφοιτους, και αναπτύσσοντας προσωπικές σελίδες/μπλογκ ρεφλεξολογίας! Εγγραφή

Ενημερωθείτε

Ενημερωθείτε και εσείς για το τι μπορεί να κάνει το ΚΕΡΕ για εσάς τώρα που είσαστε απόφοιτοί μας! Καλέστε μας ή επισκεφτείτε το www.Reflexologist.gr


Μεταπτυχιακή Εποπτεία

Το Κέντρο για να υποστηρίξει τους απόφοιτους του, οργανώνει ομάδες εποπτείας και υποστήριξης.  Σε τακτικές συναντήσεις ανταλλάζουμε τις εμπειρίες μας και λύνουμε απορίες που μπορεί να αναδειχθούν κατά την διάρκεια της καριέρας μας ως ρεφλεξολόγοι.

Εκδρομές και Εκδηλώσεις

Κάθε χρόνο οργανώνουμε γιορτές, εκδηλώσεις αλλά και εκδρομές για να είμαστε πάντα κοντά στους αποφοίτους μας. Για παράδειγμα από το 2013  πάμε κάθε χρόνο (το σαββατοκύριακο των Βαΐων) στην Επίδαυρο, και δύνεται η δυνατότητα σε όλους τους απόφοιτους να συμμετέχουν.

Και άλλα πολλά!

Ο Λάμπρος αναπτύσσει καινούρια πράγματα για την υποστήριξη ρεφλεξολόγων. Για την δική σας υποστήριξη! Και σας καλεί να του προτείνετε ότι πιστεύετε πως εσείς και οι συμμαθητές σας χρειάζεστε για να γίνετε καλύτεροι ρεφλεξολόγοι. Ήδη δημιουργείτε ειδικό τμήμα μέσα στο Reflexologist.gr για όσους δεν παρακολουθούν το Facebook, με χάρτες, προτάσεις βιβλίων και οργάνωση ανταλλαγής ρεφλεξολογίας μεταξύ αποφοίτων μετά από δικές σας προτροπές!