Πόνος Ρευματοειδούς Αρθρίτιδας και Ρεφλεξολογία | Παρασκευάς Αντωνίου

ΚΕΡΕ Video, Αρχείο Ρεφλεξολογίας

Ο Παρασκευάς Αντωνίου είναι ρεφλεξολόγος, απόφοιτος της διετούς αναγνωρισμένης εκπαίδευσης του Κέντρου Ρεφλεξολογίας και Έρευνας.

Θα δείτε παρακάτω στο βίντεο, να μας μιλάει για τον πόνο της Ρευματοειδούς Αρθρίτιδας, και πως μπορεί να αντιμετωπιστεί επιτυχώς από την ρεφλεξολογία.

Περισσότερες ημερίδες Ρεφλεξολογίας θα βρείτε στο Youtube κανάλι μας, και γενικές πληροφορίες και στο Facebook μας.

Τι είναι η ρεφλεξολογία;

Η Ρεφλεξολογία είναι μια φυσική, ολιστική, ακίνδυνη μέθοδος, η οποία βασίζεται στην ύπαρξη αντανακλαστικών σημείων στα πέλματα και τις παλάμες.

Σύμφωνα με τα σχετικά ψηφίσματα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, θεωρείται συμπληρωματική αγωγή. Η Ρεφλεξολογία είναι συμπληρωματική αγωγή γιατί μπορεί να εφαρμοστεί παράλληλα με οποιαδήποτε ιατρική αγωγή (συμβατική ή εναλλακτική), λειτουργώντας υποστηρικτικά σε αυτήν.

Πως μπορεί να βοηθήσει;

Είναι γνωστό ότι η διαρκής έκθεση σε άγχος και νευρική ένταση οδηγεί τον οργανισμό σε ανισορροπία και κάποια νόσο. Η Ρεφλεξολογία προκαλεί βαθιά χαλάρωση δίνοντας έτσι τη δυνατότητα στον οργανισμό να αποκαταστήσει την ισορροπία του.

Από ποιους εφαρμόζεται;

Από κατάλληλα εκπαιδευμένους Ρεφλεξολόγους που έχουν ολοκληρώσει τουλάχιστον δύο (2) ακαδημαϊκά έτη σπουδών, με εκπαίδευση τουλάχιστον 500 ωρών. Η εκπαίδευση του Κέντρου Ρεφλεξολογίας και Έρευνας ξεπερνά τις 750 ώρες. Καλέστε μας στο 2109852813 για συζητήσουμε την δυνατότητα συμμετοχής σας στο επόμενο πρόγραμμα εκπαίδευσης.

Τι συμβαίνει κατά την διάρκεια της συνεδρίας;

Η αίσθηση διαφέρει ανάλογα με τον άνθρωπο, την ευαισθησία και την ένταση των προβλημάτων του. Κοινή αποδοχή όμως είναι ότι μετά από μια συνεδρία Ρεφλεξολογίας νιώθουμε ηρεμία, βαθιά χαλάρωση και αίσθημα ευφορίας.

Επικοινωνήστε με την Σχολή μας

[contact-form to=’mail@kere.gr’ subject=’Ενδιαφερόμενος από kere.gr’][contact-field label=’Όνομα’ type=’Name’ required=’1’/][contact-field label=’Email’ type=’email’ required=’1’/][contact-field label=’Τηλέφωνο’ type=’text’ required=’1’/][contact-field label=’Προτιμώ τηλεφωνική επικοινωνία’ type=’checkbox’/][contact-field label=’Ερώτηση:’ type=’textarea’ required=’1’/][/contact-form]