Πόνος και Ρεφλεξολογία

Πόνος και Ρεφλεξολογία

Εγγραφή

Κάντε την εγγραφή σας σήμερα και αποκτήστε το Πιστοποιητικό Παρακολούθησης.

Πόνος και Ρεφλεξολογία

16η Ημερίδα Ρεφλεξολογίας του Κέντρου Ρεφλεξολογίας και Έρευνας

Ένα όμορφο ανοιξιάτικο πρωινό θα μιλήσουμε για την αντιμετώπιση του πόνου. Πως μπορεί η Ρεφλεξολογία να μας αγκαλιάσει και να μας αλαφρύνει; Πόσο σημαντικό για την ευτυχία μας είναι αυτή η έλλειψη πόνου και πως μπορεί η ρεφλεξολογία να συνησφαίρει;

Το Κέντρο Ρεφλεξολογίας και Έρευνας διδάσκει ρεφλεξολογία από το 1994! Από το 2002 και κάθε χρόνο διοργανώνει ημερίδες ρεφλεξολογίας που ενδιαφέρουν κάθε άνθρωπο που έχει μάθει να αγαπά το σώμα !!!
Δελτίο τύπου:
16η Ημερίδα Ρεφλεξολογίας

“ Πόνος και Ρεφλεξολογία ”

Την Κυριακή 28 Μαΐου 2017, στις 10:00 π.μ. θα πραγματοποιηθεί η 16η Ημερίδα Ρεφλεξολογίας από το Κέντρο Ρεφλεξολογίας και Έρευνας στον Πολυχώρο του Δημαρχείου Παλαιού Φαλήρου, Τερψιχόρης 51.

Είσοδος ελεύθερη.
Το Κέντρο Ρεφλεξολογίας και Έρευνας είναι εξειδικευμένη σχολή Ρεφλεξολογίας. Οι απόφοιτοι του Κέντρου Ρεφλεξολογίας και Έρευνας, θα μας μιλήσουν για το πώς η Ρεφλεξολογία έχει βοηθήσει στην αντιμετώπιση του πόνου! Από το 2002 και κάθε χρόνο, στην ημερίδα μας, ενημερώνεστε για την ρεφλεξολογία και τα ευεργετικά οφέλη της!


Προσφορές
Αποκλειστικά οι παρευρισκόμενοι, θα απολαύσουν δωρεάν: Ρεφλεξολογία κατά την διάρκεια της ημερίδας. Για τους παρευρισκόμενους θα υπάρχουν προσφορές από επαγγελματίες ρεφλεξολόγους και Lifecoaching που διοργανώνει ο συνδιοργανωτής μας Free Happy Human για όλη την Ελλάδα. Ταυτόχρονα θα προσφερθούν ειδικές υπηρεσίες για κάθε επαγγελματία του ολιστικού/εναλλακτικού χώρου για τους παρευρισκόμενους!
Σε ποιους απευθύνεται:
Η Ημερίδα απευθύνεται σε όλους όσους ενδιαφέρονται για την υγεία τους, για σωματική, ψυχική και πνευματική αρμονία και τελικώς την αυτοθεραπεία τους. Και φυσικά, ειδικό ενδιαφέρον θα έχει η ημερίδα για κάθε ολιστικό θεραπευτή!

Ελάτε να περάσουμε ένα μαγικό πρωινό ανακαλύπτοντας την ομορφιά που υπάρχει μέσα μας!

Κρατώντας θέση μέσα από το Eventbrite μπορείτε να λάβετε το πιστοποιητικό συμμετοχής αλλά και να βοηθήσετε την καλύτερη οργάνωση της εκδήλωσης μας.Κράτηση θέσης μπορείτε να κάνετε και στο mail@kere.gr.Μπορείτε να δείτε προηγούμενες Ημερίδες μας εδώ:https://www.youtube.com/keregr

Χορηγός επικοινωνίας: Όμορφη Ζωή

Με την υποστήριξη : FREE HAPPY HUMAN

Που: Πολυχώρος του Δημαρχείου Παλαιού Φαλήρου, Τερψιχόρης 51.

Πότε: Κυριακή 28 Μαΐου 2017
Ώρα: 10:00
Είσοδος: ΔΩΡΕΑΝ
Επικοινωνία: mail@kere.gr

Ιστοσελίδα: http://www.kere.gr

Youtube: https://www.youtube.com/keregr

Facebook: https://www.facebook.com/reflexologyGR

Πόνος και Ρεφλεξολογία | 16η Ημερίδα Ρεφλεξολογίας

Μπορείτε να εκτυπώσετε την αφίσα μας για να ενημερώνετε τους επισκέπτες του χώρου ή του καταστήματός σας.