Ρεφλεξολόγος Ερευνητής

Ερευνητής Ρεφλεξολόγος | Σεμινάριο για ρεφλεξολόγους

Διήμερο Σεμινάριο «Ερευνητής Ρεφλεξολόγος» με τις Leila Eriksen και την Nancy Klein. (Με Ελληνική «ταυτόχρονη» μετάφραση)
Μετά το σεμινάριο αυτό θα μπορούμε να συγγράψουμε Abstract και Case Study.

Abstract ή «Επιστημονική Περίληψη» είναι o βασικός τρόπος επικοινωνίας έρευνας που μπορεί να διαβαστεί επιστημονικά από γιατρούς και ακαδημαϊκούς.

Case Study ή «Επιστημονική Μελέτη Περίπτωσης» είναι ο πιο προσιτός τρόπος για να επικοινωνηθούν μελέτες αποτελεσμάτων στην Ρεφλεξολογία με επιστημονικά αποδεκτό τρόπο. Είναι κάτι, που με μικρές αλλαγές στον τρόπο που παίρνουμε ιστορικό και κρατάμε σημειώσεις ανά ραντεβού, μπορεί να μας δώσει βήμα στον ακαδημαϊκό και επιστημονικό κόσμο.

Ρεφλεξολόγος Ερευνητής

Στους συμμετέχοντες θα δοθούν ειδικές φόρμες και φυλλάδια που διευκολύνουν την συλλογή πληροφοριών ειδικά για Επιστημονικές Περιλήψεις και Μελέτες Περιπτώσεων.


Στο σεμινάριο θα δοθούν απλές οδηγίες για την συμμετοχή* μας στο 10ετές πλάνο έρευνας που ανακοίνωσε πριν λίγες μέρες το Reflexology in Europe Network. Θα δοθούν φόρμες ιστορικού και μηνός (για την οργάνωση των case study) και προτεραιότητα στην πρόσβαση στην καταγραφή έρευνας του RiEN.

Η Λέιλα είναι ρεφλεξολόγος στην Δανία από το 1992 και εκπαιδεύει ρεφλεξολόγους για να συμμετέχουν σε ερευνητικά σχήματα, κρατικά και μη, σε Δανία, Σουηδία, Νορβηγία και τώρα και στην Ελλάδα. Είναι πρωτοπόρος στην έρευνα στην Δανία αλλά και διεθνώς. Έχει αναγνωριστεί η δουλειά της στην έρευνα από το παγκόσμιο φόρουμ ερευνητών ΟSCMR.org στα συνέδρια της Νορβηγίας 2010, Κίνας 2011 και ΗΠΑ 2012&2016. Είναι μέλος της επιτροπής για τις εναλλακτικές πρακτικές της Νορβηγίας (nafkam.no) και της αντίστοιχης κρατικής επιτροπής στην Δανία(srab.dk). Μαζί με την Nancy Klein – Ολλανδή ερευνήτρια ρεφλεξολόγος και νοσοκόμα- είναι οι πυρήνες των ερευνητικών προγραμμάτων της πανευρωπαϊκής ομοσπονδίας ρεφλεξολόγων RiEN – Reflexology in Europe Network στον οποίο είναι μέλη το Σωματείο Ελλήνων Ρεφλεξολόγων και το Κέντρο Ρεφλεξολογίας και Έρευνας. Περισσότερα για την Λέιλα μπορείτε θα βρείτε στο www.leilaeriksen.dk

Ερευνητής Ρεφλεξολόγος

Τόπος: Παλαιό Φάληρο (θα ανακοινωθεί άνετος χώρος διεξαγωγής)
Ημερομηνία: 4&5 Νοεμβρίου 2017, 9:30-17:00
Κόστος συμμετοχής: 250€ (200€ για εγγραφές πριν τις 15 Ιουνίου) Η συμμετοχή προκαταβάλλεται κατά την εγγραφή.
-30€ Ειδική επιπλέον έκπτωση για δόκιμα και τακτικά μέλη του Σωματείου Ελλήνων Ρεφλεξολόγων και απόφοιτους του ΚΕΡΕ.

*Αν και το σεμινάριο μπορεί να παρακολουθηθεί από κάθε Ρεφλεξολόγο και δευτεροετή σπουδαστή, η συμμετοχή στα προγράμματα του RiEN είναι εφαρμόσιμη μόνο από μέλη δόκιμα και τακτικά του Σωματείου Ελλήνων Ρεφλεξολόγων και των σχολών που είναι μέλη του RiEN, και απόφοιτους/σπουδαστές σχολών που είναι μέλη του RiEN, δηλαδή του Κέντρου Ρεφλεξολογίας και Έρευνας και του NHS.