Αρχικό Τρίμηνο

Ρεφλεξολογία για Αυτοθεραπεία και Ερασιτεχνική Χρήση

Θεράπευσε
τον εαυτό σου!

Το ταξίδι στην ρεφλεξολογία ξεκινά με την εφαρμογή της ρεφλεξολογίας στον εαυτό μας. Θα ξεκινήσουμε πρακτική από την πρώτη μέρα, και θα δούμε πως μπορεί η ρεφλεξολογία να μας φέρει κοντά στο σώμα μας. Το Αρχικό τρίμηνο που περιλαμβάνει 3 Σαββατοκύριακα μαθήματα και 3 απογευματινά μεσοβδόμαδα μαθήματα ολοκληρώνει αυτήν την πορεία και μας προετοιμάζει για να μπούμε στο Επαγγελματικό τμήμα.

Βοήθησε
τους φίλους σου!

Αφού δεις την βελτίωση στον εαυτό σου δίνεται η δυνατότητα να ενθουσιάσεις και στους φίλους σου με την ρεφλεξολογία. Μέσα στο τρίμηνο Οκτώβριος-Δεκέμβριος μαθαίνουμε πως μπορούμε με απλούς τρόπους να εφαρμόσουμε την ρεφλεξολογία στον συνάνθρωπό μας! Μαθαίνουμε βασικές αρχές σωματογνωσίας και τεχνικές ρεφλεξολογίας για να μπορούμε, ερασιτεχνικά να στηρίξουμε ή να χαλαρώσουμε τους φίλους και συγγενείς μας.

Εγγραφή στο Επαγγελματικό πρόγραμμα!

Έχοντας δοκιμάσει την ρεφλεξολογία, έχοντας μάθει τον τρόπο που γίνονται τα μαθήματα στην σχολή μας, έχοντας δει από κοντά ότι σας αρέσει η ρεφλεξολογία και ότι μπορείτε να ανταπεξέλθετε στις απαιτήσεις των σπουδών σας, αποφασίζετε να εγγραφείτε στο επαγγελματικό τμήμα, υπεύθυνα και έχοντας όλες τις απαραίτητες πληροφορίες και εμπειρίες.

Ξεκίνησε και εσύ το ταξίδι σου στην ρεφλεξολογία!

Επικοινώνησε μαζί μας και κλείσε ραντεβού για να δούμε μαζί την συμμετοχή σου στο πρόγραμμα σπουδών μας. Κάλεσέ μας στο 210 9852 813.

Εγγραφή στον Σ.Ε.Ρ. !

Με την ολοκλήρωση του ερασιτεχνικού τμήματος και την εγγραφή σας στο επαγγελματικό μπορείτε να γίνετε Δόκιμα Μέλη του Σωματείου Ελλήνων Ρεφλεξολόγων.

Εγγραφή στο Newsletter του RiEN !

Με την ολοκλήρωση του ερασιτεχνικού τμήματος και την εγγραφή σας στο επαγγελματικό θα αρχίσετε να λαμβάνετε τα Newsletter του Πανευρωπαϊκού συνδέσμου συλλόγων και σχολών ρεφλεξολογίας.

Online υποστήριξη σπουδαστών !

Με την ολοκλήρωση του ερασιτεχνικού τμήματος και την εγγραφή σας στο επαγγελματικό θα αποκτήσετε πρόσβαση στο σύστημα υποστήριξης σπουδαστών του ΚΕΡΕ. Ρωτήστε μας για τα προνόμιά του.