Εκπαίδευση Ρεφλεξολογίας

Στο Κέντρο Ρεφλεξολογίας και Έρευνας διδάσκεται αποκλειστικά η Ρεφλεξολογία σε ένα τμήμα είκοσι το πολύ ατόμων (συνήθως 10-17). Με τον τρόπο αυτό επιδιώκουμε και εξασφαλίζουμε την προσωπική επικοινωνία, παρακολούθηση και υποστήριξη κάθε σπουδαστή από την Ευφροσύνη Μάρδα-Στραβελάκη και τους συνεργάτες της.

Κέντρο Ρεφλεξολογίας και Έρευνας σχολή ρεφλεξολογίας πτυχίο

Πρώτο Τρίμηνο “Ερασιτεχνικό”

Διδάσκεστε τις βασικές αρχές Ρεφλεξολογίας και Σωματογνωσίας και είστε σε θέση να εφαρμόσετε τη Ρεφλεξολογία στον εαυτό σας και ερασιτεχνικά στους οικείους του.

Επίσης σας δίνεται η δυνατότητα να γνωρίσετε τον τρόπο εκπαίδευσης, τη φιλοσοφία και τις αρχές του Κέντρου Ρεφλεξολογίας και Έρευνας. Θα δείτε ότι η εκπαίδευση είναι σφαιρική και σέβεται την πραγματική έννοια της λέξης παιδεία.

Με όλες αυτές τις πληροφορίες, θα αποφασίσετε αν πράγματι επιθυμείτε να ασχοληθείτε με τη Ρεφλεξολογία σε συνεργασία με το Κέντρο, δηλαδή στη συνέχεια των σπουδών σας σε επαγγελματικό επίπεδο.

Κέντρο Ρεφλεξολογίας και Έρευνας σχολή ρεφλεξολογίας πτυχίο

Διετής Επαγγελματική Εκπαίδευση Ρεφλεξολογίας

Είμαστε αφοσιωμένοι στην πλήρη διετή εκπαίδευση του Κέντρου Ρεφλεξολογίας και Έρευνας. Δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στη θεωρία και την πρακτική της Ρεφλεξολογίας και τη διδασκαλία των ιατρικών μαθημάτων (σωματογνωσία).

Παράλληλα αναπτύσσουμε τις δεξιότητες της αυτοπαρατήρησης και της επικοινωνίας, ώστε να προσεγγίσουμε σφαιρικά και με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη σχέση Ρεφλεξολόγου και Δέκτη. Επίσης διδάσκονται και εφαρμόζονται τεχνικές αυτοβελτίωσης, που είναι απαραίτητες στον κάθε Ρεφλεξολόγο.

Defining Reflexology τι είναι η ρεφλεξολογία Κέντρο Ρεφλεξολογίας και Έρευνας σχολή ρεφλεξολογίας πτυχίο

Μετ- Εκπαίδευση Ρεφλεξολογίας

Υποστηρίζουμε τους Αποφοίτους σε όλα τα στάδια της καριέρας τους. Στα αρχικά τους βήματα διοργανώνουμε βιωματικά σεμινάρια για να επεκτείνουμε τις δυνατότητες εξεύρεσης πελατών, διαφήμιση και κοινές δράσεις.

Καθ’όλη την καριέρα τους βρισκόμαστε δίπλα τους οργανώνοντας σε τακτά χρονικά διαστήματα, ομάδες εποπτείας και υποστήριξης και άλλα μέρη της δια βίου εκπαίδευσης, η οποία για μας ποτέ δεν σταματά.

Και φυσικά αναπτύσσουμε νέες μεθόδους και φέρνουμε παλαιότερες μεθόδους κοντά μας μέσα από ολοκληρωμένα καταξιωμένα σεμινάρια.

Ποιοτικά ή Ταχύρυθμα Μαθήματα Ρεφλεξολογίας; (Πλήρης Ανάλυση) Κέντρο εκπαίδευση Ρεφλεξολογίας και Έρευνας σχολή ρεφλεξολογίας πτυχίο επαγγελματίας ρεφλεξολόγος εκπαίδευση ρεφλεξολόγων αναγνωρισμένη σχολή

Πως γίνεται η Εκπαίδευση Ρεφλεξολογίας;

Η εκπαίδευση ρεφλεξολογίας γίνεται με τη βοήθεια πολυμέσων (Powerpoint, video, computer multimedia και διαδραστικού πίνακα) και το κάθε μάθημα συνοδεύεται από πλήρεις σημειώσεις. Η εκπαίδευση δύο χρόνια και η συνολική διάρκεια των μαθημάτων είναι 750 ώρες, εκ των οποίων οι 200 ώρες είναι πρακτική εξάσκηση.

Το πρώτο τρίμηνο είναι αυτοτελές και ο σπουδαστής διδάσκεται τις βασικές αρχές της Ρεφλεξολογίας και της Σωματογνωσίας [περισσότερα για το πρώτο τρίμηνο]. Έτσι είναι σε θέση να εφαρμόσει τη Ρεφλεξολογία ερασιτεχνικά στους οικείους του. Επίσης του δίνεται η δυνατότητα να γνωρίσει τον τρόπο εκπαίδευσης, τη φιλοσοφία και τις αρχές του Κέντρου. Ρεφλεξολογίας και Έρευνας.

Στο τέλος κάθε τριμήνου και με ειδικά σχεδιασμένα ερωτηματολόγια, δίνεται η δυνατότητα ελέγχου της προόδου, για να εξασφαλίζεται η σωστή πρόσληψη της γνώσης και η συνέχιση χωρίς κενά.

Με την ολοκλήρωση της εκπαίδευση ρεφλεξολογίας , ο σπουδαστής που έχει παραδώσει όλες τις εργασίες του και έχει εκπληρώσει τις υποχρεώσεις του, αποκτά το ανάλογο Πιστοποιητικό του Κέντρου Ρεφλεξολογίας και Έρευνας το οποίο αναγνωρίζεται από τους Συλλόγους Ρεφλεξολογίας.

Κέντρο Ρεφλεξολογίας και Έρευνας σχολή ρεφλεξολογίας πτυχίο

Βιβλιοθήκη Ρεφλεξολογίας

Οι σπουδαστές αλλά και απόφοιτοι του Κέντρου Ρεφλεξολογίας και Έρευνας έχουν πρόσβαση και στην υποστηρικτικό μας site “Βιβλιοθήκη Ρεφλεξολογίας”. Το site ξεκίνησε ως πηγή επιπλέον μελέτης για όσους θέλουν να εμβαθύνουν σε κάποιο θέμα, αλλά σήμερα έχει αναπτυχθεί σε πλήρη πηγή πληροφοριών για κάθε τι ρεφλεξολογικό. Για παράδειγμα στο edu.kere.gr  θα βρείτε:

  • 180+ Διεθνή Περιοδικά Ρεφλεξολογίας
  • 4+ Online βίντεο σεμινάρια
  • 15+ Έντυπα ρεφλεξολογίας με υπενθύμιση για τον τρόπο συμπλήρωσής τους.
  • Την γκάμα της δανειστικής μας βιβλιοθήκης με περισσότερους από 200 τίτλους
Εισαγωγική Εκπαίδευση Ρεφλεξολόγων ερασιτεχνικό τμήμαΚέντρο Ρεφλεξολογίας και Έρευνας σχολή ρεφλεξολογίας πτυχίο

Το Σωματείο Ελλήνων Ρεφλεξολόγων είναι ο μεγαλύτερος και αρχαιότερος σύλλογος ρεφλεξολόγων της Ελλάδος. Από ίδρυσης αρχών εκπαίδευσης το Κέντρο Ρεφλεξολογίας και Έρευνας είναι ανελλιπώς αναγνωρισμένο για την ποιότητα και την οργάνωση της εκπαίδευσής του. Το Κέντρο μας είναι ιδρυτικό μέλος του Σ.Ε.Ρ.

Εισαγωγική Εκπαίδευση Ρεφλεξολόγων ερασιτεχνικό τμήμαΚέντρο Ρεφλεξολογίας και Έρευνας σχολή ρεφλεξολογίας πτυχίο

Το Reflexology in Europe Nexus είναι η ομοσπονδία συλλόγων και σχολών ρεφλεξολογίας στην Ευρώπη.

Η εκπαίδευση ρεφλεξολογίας στο Κέντρο μας αναγνωρίζεται από το RiEN και θεωρείτε από τις πληρέστερες στην Ευρώπη. Η καθηγήτρια του Κέντρου μας Ευφροσύνη Μάρδα Στραβελάκη συμμετείχε ιδρυτικά στο RiEN.

Αναγνωρισμένη Σχολή Ρεφλεξολογίας αναγνωρισμένη Σχολή Ρεφλεξολογίας σπουδάσετε ρεφλεξολογία Κέντρο Ρεφλεξολογίας και Έρευνας σχολή ρεφλεξολογίας πτυχίο

Το International Council of Reflexologists  είναι o αρχαιότερος και μεγαλύτερος σύλλογος ρεφλεξολόγων διεθνώς.

Κάθε δύο χρόνια διοργανώνει διεθνές συνέδριο Ρεφλεξολογίας. Η καθηγήτρια του Κέντρου μας Ευφροσύνη Μάρδα Στραβελάκη είναι ιδρυτικό μέλος και μέλος του 1ου, 2ου και 3ου διοικητικού συμβουλίου του ICR.