εκπαίδευση ρεφλεξολογίας Χάρτης ρεφλεξολογίας Εισαγωγική Εκπαίδευση Ρεφλεξολόγων ερασιτεχνικό τμήμαΚέντρο Ρεφλεξολογίας και Έρευνας σχολή ρεφλεξολογίας πτυχίο

Θεράπευσε τον εαυτό σου!

Το ταξίδι στην ρεφλεξολογία ξεκινά με την εφαρμογή της ρεφλεξολογίας στον εαυτό μας. Θα ξεκινήσουμε πρακτική από την πρώτη μέρα, και θα δούμε πως μπορεί η ρεφλεξολογία να μας φέρει κοντά στο σώμα μας.

Η εισαγωγική εκπαίδευση ρεφλεξολόγων (ερασιτεχνικό τμήμα) που περιλαμβάνει 3 Σαββατοκύριακα μαθήματα, ολοκληρώνει αυτήν την πορεία και μας προετοιμάζει για να μπούμε στο Επαγγελματικό τμήμα.

Εισαγωγική Εκπαίδευση Ρεφλεξολόγων ερασιτεχνικό τμήμαΚέντρο Ρεφλεξολογίας και Έρευνας σχολή ρεφλεξολογίας πτυχίο Κέντρο Ρεφλεξολογίας και Έρευνας σχολή ρεφλεξολογίας πτυχίο επαγγελματίας ρεφλεξολόγος εκπαίδευση ρεφλεξολόγων αναγνωρισμένη σχολή

Βοήθησε τους φίλους σου!

Αφού δεις την βελτίωση στον εαυτό σου δίνεται η δυνατότητα να ενθουσιάσεις και στους φίλους σου με την ρεφλεξολογία. Μέσα στο τρίμηνο Οκτώβριος-Δεκέμβριος μαθαίνουμε πως μπορούμε με απλούς τρόπους να εφαρμόσουμε την ρεφλεξολογία στον συνάνθρωπό μας!

Μαθαίνουμε βασικές αρχές σωματογνωσίας και τεχνικές ρεφλεξολογίας για να μπορούμε, ερασιτεχνικά να στηρίξουμε ή να χαλαρώσουμε τους φίλους και συγγενείς μας.

Πρόγραμμα Σπουδών Ρεφλεξολογίας | Ημερομηνίες Εισαγωγική Εκπαίδευση Ρεφλεξολόγων ερασιτεχνικό τμήμαΚέντρο Ρεφλεξολογίας και Έρευνας σχολή ρεφλεξολογίας πτυχίο

Εγγραφή στο Επαγγελματικό πρόγραμμα!

Έχοντας δοκιμάσει την ρεφλεξολογία, έχοντας μάθει τον τρόπο που γίνονται τα μαθήματα στην σχολή μας, έχοντας δει από κοντά ότι σας αρέσει η ρεφλεξολογία και ότι μπορείτε να ανταπεξέλθετε στις απαιτήσεις των σπουδών σας, αποφασίζετε να εγγραφείτε στο επαγγελματικό τμήμα, υπεύθυνα και έχοντας όλες τις απαραίτητες πληροφορίες και εμπειρίες.

Εισαγωγική Εκπαίδευση Ρεφλεξολόγων ερασιτεχνικό τμήμαΚέντρο Ρεφλεξολογίας και Έρευνας σχολή ρεφλεξολογίας πτυχίο Κέντρο Ρεφλεξολογίας και Έρευνας σχολή ρεφλεξολογίας πτυχίο επαγγελματίας ρεφλεξολόγος εκπαίδευση ρεφλεξολόγων αναγνωρισμένη σχολή
Ξεκίνησε και εσύ το ταξίδι σου στην ρεφλεξολογία!
Επικοινώνησε μαζί μας και κλείσε ραντεβού για να δούμε μαζί την συμμετοχή σου στο πρόγραμμα σπουδών μας. Κάλεσέ μας στο 210 9852 813.
Θέλω να τα πούμε από κοντά!
Εισαγωγική Εκπαίδευση Ρεφλεξολόγων ερασιτεχνικό τμήμαΚέντρο Ρεφλεξολογίας και Έρευνας σχολή ρεφλεξολογίας πτυχίο

Εγγραφή στον Σ.Ε.Ρ. !

Με την ολοκλήρωση του ερασιτεχνικού τμήματος (εισαγωγική εκπαίδευση ρεφλεξολόγων) και την εγγραφή σας στο επαγγελματικό μπορείτε να γίνετε Δόκιμα Μέλη του Σωματείου Επαγγελματιών Ρεφλεξολόγων.

Εισαγωγική Εκπαίδευση Ρεφλεξολόγων ερασιτεχνικό τμήμαΚέντρο Ρεφλεξολογίας και Έρευνας σχολή ρεφλεξολογίας πτυχίο

Εγγραφή στο Newsletter του RiEN !

Με την ολοκλήρωση του ερασιτεχνικού τμήματος και την εγγραφή σας στο επαγγελματικό θα αποκτήσετε πρόσβαση σε όλα τα νέα Newsletter των διεθνών οργανισμών που συμμετέχουμε, και σε περισσότερα από 200 περιοδικά του αρχείου μας.

Defining Reflexology τι είναι η ρεφλεξολογία Κέντρο Ρεφλεξολογίας και Έρευνας σχολή ρεφλεξολογίας πτυχίο

Online υποστήριξη σπουδαστών !

Με την ολοκλήρωση του ερασιτεχνικού τμήματος και την εγγραφή σας στο επαγγελματικό θα αποκτήσετε πρόσβαση στο σύστημα υποστήριξης σπουδαστών του ΚΕΡΕ. Ρωτήστε μας για τα προνόμιά του.

Η εισαγωγική εκπαίδευση ρεφλεξολόγων (ερασιτεχνικό τμήμα) του πρώτου τριμήνου είναι τμήμα της διετούς εκπαίδευσης ρεφλεξολόγων που αναγνωρίζεται ως πλήρη εκπαίδευση από τα αρμόδια όργανα σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Μέσα σε αυτό το τρίμηνο λαμβάνετε ολοκληρωμένη εκπαίδευση για ερασιτεχνική χρήση. Εάν ζητηθεί μπορείτε να πάρετε επιπλέον εκπαίδευση ενός μήνα, σε ιδιαίτερο μάθημα και να βεβαιωθεί η γνώσεις σας σε  “Foot Massage” που συμπεριλαμβάνει την εισαγωγική εκπαίδευση ρεφλεξολόγων (ερασιτεχνικό τμήμα).